Tilmelding sæson 2022-23

Arrangement:

Juniorbio December 22

startDate:
02. dec
endDate:
02 dec 2022
paymentRateSum_display:
Pris: 100 DKK
enrollmentText:
Tilmelding åbner 24-10-2022
Juniorbiograf Marathon for 5. + 6. klasser

Tilmeldingen åbner 24. oktober.
Vi mødes vi biografen til afkrydsning kl. 16:30.

Er der noget vores personale med fordel skal vide, så bedes der komme en voksen med til afkrydsning. Det kan være informationer om medicin/sygdom el. lign.PRIS KR. 100,- incl. pizza og 1 sodavand i pausen.
De 3 film er: Følger


Log ind med elevens uni-login inden i tilmelder.


Har i spørgsmål så kontakt Ungdomsskolens administration på tlf. 7233 4360 eller Klubkoordinator Mads Gaardlund på tlf. 4193 7303.

 1. Tidspunkt:
  16:30 - 23:00
 2. Ugedage:
  fredag
 3. Aldersgrænse:
  Nej
 4. Klassetrin:
  Fra 5. klasse
 5. Betingelser for betaling:
  Regler for online betaling for aktiviteter og rejser med Hjørring UngdomsskoleDin tilmelding er gældende, når ungdomsskolen har modtaget din indbetaling.Det indbetalte beløb trækkes først når Ungdomsskolen har godkendt din tilmelding.På de hold og aktiviteter hvor der er et max deltager-antal, godkendes tilmeldinger/betalinger i den rækkefølge de bliver modtaget. Du kan derfor godt opleve at en rejse eller et arrangement viser sig at være udsolgt selvom din tilmelding går igennem i første omgang.Når en tilmelding er godkendt, er den bindende, og afmelding kan kun ske ved personlig henvendelse til ungdomsskolen. Eventuel afbestillingsforsikring skal bestilles ved deltagerens eget forsikringsselskab. (se mere på Ungdomsskolens rejsebetingelser)Gebyr i forbindelse med brug af betalingkort pålægges køberen.Al kommunikation vedrørende betaling foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger, ligesom ungdomsskolen heller ikke gemmer dine kortoplysninger.Der kan betales med Dankort samt MobilePay.Ungdomsskolen tager forbehold for fejl i priser og tastefejl.
 6. Antal pladser ledige:
  103
 7. Kategori:
  BIONAT