7233 4360 // ung@hjoerring.dk

Stjerne

Ungdomsklubber

Målgruppen er elever fra Hjørringskolen samt elever i folkeskolen i Hjørring Kommune, der vil nyde godt af et fritidstilbud, der er med til at styrke de unges trivsel og styrke tilgangen til fællesskabet. Mange unge oplever en hverdag hvor den sociale kontakt foregår i skoletiden og derfor vil et tilbud som dette, være en kærkommen mulighed for at møde andre unge - uden for skoletiden. Klubben er for elever fra og med 7. klasse (13 år) og til det fyldte 18. år.

Medarbejder
Zaida Kristensen
Sted
Hjørring Ungdomsskole
Åben næste gang
mandag 26. aug. kl. 15:00-19:00
Åben sidste gang
mandag 16. jun. kl. 15:00-19:00

Beskrivelse

Vi mødes til hyggelige stunder, spil, film, små konkurrencer, kreativt værksted og fællesspisning for dem der har lyst.
Fællesskabet og det sociale samvær er altid i centrum, når vi mødes.


Klubbens mål er, at alle de unge får et fritidstilbud, hvor de bliver en del af en ungdomskultur, som er kendetegnet ved at:

⦁ Alle vores unge kaldes og omtales som unge.
⦁ Ungdomslivet er sjovt og spændende; for nogen er det gentagelser og for andre spontanitet og gang i den. Vi rummer forskelligheden: DER ER PLADS TIL ALLE.
⦁ Vi vægter samvær og aktiviteter hvor de unge får mulighed for at spejle sig i hinanden og lære af deres erfaringer, der hvor det er muligt.

PRAKTISKE INFORMATIONER:

Vi holder til i vores dejlige klublokaler på Hjørring UngdomsCenter, Norgesvej 6.

Man tilmelder sig klubben via Ungdomsskolens hjemmeside www.ungihjoerring.dk, ved at ringe til Ungdomsskolen på tlf. 7233 4360 mellem kl. 8:15-14.15 eller ved henvendelse til klubkoordinator
Zaida Kristensen på mail: zk@hjoerring.dk

Vi mødes 2 mandage om måneden. Klubben åbner når skoledagen slutter og lukker kl. 18.30

Der bliver lavet et let måltid mad, og der er fællesspisning kl. 17:30 for dem der har lyst. Ønsker man at deltage i fællesspinsing skal man senest være i klubben kl. 16:30.
Man må også meget gerne tage sin egen madpakke med.

Menuen samt planlagte aktiviteter fremgår af vores klubprogram, som kan ses på klubbens lukkede Facebookside "STJERNEKLUBBEN - Klubben på Norgesvej".

Der er som udgangspunkt min. 5 medarbejdere på arbejde, og forældre /støttepersoner er MEGET VELKOMMEN til at kigge forbi og/eller slå sig ned i vores kaffestue.

Alle er VELKOMMEN til at kigge forbi i åbningstiden for at hilse på vores personale og få en lille rundvisning og en snak.

 

Medarbejdere

Zaida Kristensen


Andre hold i samme kategori