Gastronomi
Flyt hjemmefra-madlavning
Få tips og tricks til at lave mad med et lille budget.
Vi skal arbejde med at få mest muligt god mad ud af så få råvarer som muligt.
Hvor mange retter kan man lave af en pakke oksefars?
Lær at lave andet end pasta og ketchup.
Hvornår:
onsdag 19. november kl. 16.30-19.00
onsdag 26. november kl. 16.30-19.00
onsdag 14. januar kl. 16.30-19.00
onsdag 21. januar kl. 16.30-19.00
Hvor:
Hjørring UngdomsCenter, Norgesvej 6
Underviser:
Annette Holst Laustsen
Tilmeldingsfrist: 5. november 2025
Dato | Tid | Sted | |
---|---|---|---|
onsdag 19. nov. | 16:30 - 19:00 | Hjørring Ungdomsskole | |
onsdag 26. nov. | 16:30 - 19:00 | Hjørring Ungdomsskole | |
onsdag 14. jan. | 16:30 - 19:00 | Hjørring Ungdomsskole | |
onsdag 21. jan. | 16:30 - 19:00 | Hjørring Ungdomsskole |